Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Засідання ради ветеранів: медична реформа та привітання ювілярів [20 листопада 2019  15:01]



20 листопада в малому залі міської ради відбулося чергове засідання ради ветеранів міста. На порядку денному стояло дуже важливе для людей старшого покоління питання: медикаментозне забезпечення літніх людей та медичне обслуговування пенсіонерів.

Тому на засідання була запрошена начальник відділу охорони здоров’я Олена Джим. Вона розповіла присутнім, що змінилося за рік після прийняття закону про медичну реформу: як отримати першу медичну допомогу, чому важливо відвідувати сімейного лікаря і які медичні препарати доступні в аптеках міста.

Міський голова Вадим Лях не оминув увагою ветеранів і , як завжди, головував на засіданні. Він розповів про сучасний стан лікувальних закладів та озвучив плани на майбутнє. Також він відповів на всі питання, що хвилюють пенсіонерів.

Приємною частиною зібрання стало вручення Почесних грамот та квітів. Сьогодні їх з рук міського голови отримали ювіляри, які є лідерами ветеранського руху: 90 років виповнилося Задорожній Олені Степанівни, а також 75 років-Базилевич Інні Інокентіївні. Вітаємо почесних ювілярів та бажаємо довгих та щасливих років життя! 



876Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua