Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чергові ігри чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.  [22 листопада 2019  10:08]



20 листопада у розважальному центрі «TALER» відбулись чергові ігри чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді. 

На цей раз учасниками стали 5 команд педагогічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів була визначена команда-переможець, якою стала команда 1 курсу (672 очка). 

Навесні 2020 року, після проведення відбіркових турів, студенти І курсу будуть представляти педагогічний факультет у фінальній частині чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді. 

Також був визначений кращий гравець дня – Максименцев Ілля – студент 1 курсу педагогічного факультету (186 очок).
 
Команда переможець та кращий гравець дня були відзначені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та сувенірними блокнотами від Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Наступними учасниками змагань будуть 5 команд студентів Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса. Змагання відбудуться 27 листопада у розважальному центрі «TALER». Початок о 14.00. 

Чемпіонат Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді реалізується за ініціативи розважального центру «TALER», підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


892Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua