Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадим Лях із робочим візитом відвідав стадіон ім.Ю.П.Скиданова [13 грудня 2019  08:58]



12 грудня міський голова Вадим Лях із робочим візитом відвідав стадіон ім. Ю.П. Скиданова. 

Комісія на чолі із міським головою Вадимом Ляхом у складі заступників Юрія Підлісного і Андрія Секлецова, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександра Міщенко, проектувальників, депутатів міської ради та директора комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» провели виїзну нараду на стадіоні ім. Ю.П. Скиданова. 

Метою даного візиту є підготовча робота для участі у державній програмі з будівництва стадіонів у 2020 році. 



Для довідки: За ініціативою Президента України у 2020 році планується масштабна кампанія щодо будівництва та ремонту сотні соціальних об’єктів по всій країні. Як зазначив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук: «Пріоритет зараз - оперативно визначити пооб’єктний план, з якими конкретно школами та садочками ми будемо працювати. Плюс 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів вже в наступному році - це наша задача. До роботи приступаємо з нового року, а там де технологічно потрібно дочекатися завершення зимового періоду - не пізніше 1 березня». 

На замовлення Слов’янської міської ради у 2018 році виготовлена проектно-кошторисна документація «Реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр», яка вже подана для участі у конкурсі проектів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на 2020 рік. Проте, з метою ефективного використання наявної проектно-кошторисної документації, прийнято рішення паралельної участі у державній програмі з будівництва стадіонів у 2020 році. 



Присутні на виїзній комісії посадовці та проектувальники проаналізували існуючий проект з реконструкції стадіону на предмет оснащення і технологічних рішень. Міський голова надав відповідні доручення щодо підготовки пропозицій для коригування існуючої ПКД у частині дооснащення стадіону та перерахунку кошторисної вартості актуальної на 2020 рік. 


987Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua