Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську поширюються карантинні заходи [17 березня 2020  16:44]

З метою протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції, сьогодні 17 березня міська комісія з питань надзвичайних ситуацій прийняла рішення про: 

  • обмеження у сфері торгівлі. Припиняється робота усіх закладів торгівлі, окрім тих, що реалізують продукти харчування, засоби гігієни та побутову хімію, ліки і товари для захисту здоров'я. Обмеження стосуються усіх суб'єктів підприємницької діяльності, у тому числі магазинів та речових ринків. Під обмеження не підпадають аптечні заклади ( у том числі ветеринарні) і заклади ветеринарної медицини у випадках надання невідкладної ветеринарної допомоги;
  • обмеження у сфері транспорту. Рейсові маршрути переведені на “графіки вихідного дня”. Кількість пасажирів, що можуть одночасно знаходитись у салоні маршрутного таксі скорочено до 10 пасажирів, а у тролейбусі до 20 пасажирів.
  • обмеження у сфері соціально-культурного життя та побутового побутового обслуговування населення. Припиняється робота суб'єктів господарювання, яка пов'язана з прийомом відвідувачів.

Під цю заборону підпадають перукарні, салони краси, фітнес-клуби, тренажерні та спортивні зали, басейни, лазневі комплекси, майстерні з ремонту, навчальні центри, центри дозвілля, молодіжні центри тощо;

Заборонено проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб. Під заборону підпадають культурні, релігійні, спортивні, соціальні, розважальні та інші заходи. 

За пропозицією міського голови комісія дала завдання управлінню соціального захисту населення Слов'янської міської ради розробити заходи з комплектування та видачі продуктових пайків для сімей з дітьми, які залишилися без доходів через карантинні заходи.


1355Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua