Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вводяться додаткові карантинні заходи [22 березня 2020  14:25]

У зв’язку зі введенням у Донецькій області режиму надзвичайної ситуації, а також відповідно рішень обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №7 від 20.03.2020) на території міста Слов’янськ вводяться додаткові карантинні заходи. 

На період з 23.03.2020 до прийняття окремих рішень припиняється робота УСІХ ринків на території міста. Встановлюється, що заборона стосується як речових, так і продовольчих ринків без винятків.

На період з 23.03.2020 до прийняття окремих рішень громадський транспорт міста переводиться у режим спеціальних перевезень. Користування громадським транспортом, що працює у режимі спеціальних перевезень, дозволяється за наявності СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕРЕПУСТКИ та документа, що посвідчує особу: працівникам підприємств, що забезпечують роботу критично важливої інфраструктури міста; працівникам закладів та установ охорони здоров’я (у тому числі ветеринарної медицини); працівникам органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади; працівникам продовольчих магазинів та аптечних закладів (у тому числі ветеринарних аптек). За наявності службового посвідчення дозволяється проїзд працівникам правоохоронних та силових органів. Для оформлення спеціальних перепусток для своїх працівників суб’єктам підприємницької діяльності слід звертатися до відділу транспорту Слов’янської міської ради.

Забороняється відвідування парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків. Жителям міста рекомендується максимально проводити час вдома.

Вводяться обмеження щодо одночасної присутності відвідувачів у торговельних приміщеннях не більше однієї особи на десять квадратних метрів площі. З цією метою суб’єктам торгівлі необхідно організувати постійний контроль на вході до торговельних закладів. Суб’єкти торгівлі зобов’язані забезпечити обов’язкові перерви для санітарної обробки та дезінфекції приміщень, а також наявність і використання бактерицидних ламп закритого типу у достатній кількості (відповідно до технічних характеристик ламп). 

Наводимо текст відповідного протоколу Слов’янської міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій:


2267Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua