Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Прес-конференція міського голови [23 березня 2020  17:22]

23 березня відбулась прес-конференція міського голови Вадима Ляха за участю заступника міського голови Юрія Підлісного. Очільник міста повідомив журналістам наступне.

Громадський транспорт почне працювати по спецрейсам, які будуть перевозити співробітників критичної інфраструктури. Приватним особам та підприємствам буде надана можливість укладати власні договори з перевізниками для доставки своїх працівників.

Жителів Слов'янська, що прибули з-за кордону просять повідомляти про себе сімейних лікарів та міську раду, а у разі потреби - й поліцію. Поліція може брати їх на облік і здійснювати допомогу у дотриманні карантину. Міський відділ охорони здоров'я повністю забезпечений масками і засобами захисту. Очікується інформація з приводу прибуття великої партії захисних масок в Донецьку область - близько 1 мільйона штук.

Всі європейські країни, які пішли по шляху "м'якого карантину", сьогодні переглядають політику у бік додаткових обмежень. УСЗН міської ради наразі формул продуктові пайки для соціально незахищених верств населення.

На жаль, кількість хворих в Україні зростає. Тому дотримання норм безпеки вкрай важливе. Поліція буде вживати заходів у разі виявлення порушників карантину. Також міський голова Вадим Лях відповів на всі питання представників засобів масової інформації.


852Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua