Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Надання адміністративних послуг [03 квітня 2020  11:49]

Під час карантинних заходів ускладнене отримання адміністративних послуг. Просимо вибачення за тимчасові незручності та повідомляємо наступне: 

  • На час карантину оформлення та видача паспорта громадянина України здійснюється виключно за попереднім записом за телефонами (06262) 2-34-81 або (099) 435-02-75. Кількість відвідувачів у день не може перевищувати 15-20 осіб (без урахування тих осіб, яких було записано на прийом для реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання в той же день і яким необхідно оформити довідку про склад сім’ї, за окремим списком); 
  • Реєстрація, зняття з реєстрації місця проживання здійснюється виключно за попереднім записом за телефоном (06262) 2-13-75 або за допомогою інтернет-ресурсу. Кількість відвідувачів у день не може перевищувати 10 осіб. Пріоритетною є реєстрація місця проживання новонароджених дітей. 
  • Видача довідки про реєстрацію особи здійснюється виключно за попереднім записом за телефоном (06262) 2-13-75 або за допомогою інтернет-ресурсу. Кількість відвідувачів у день не може перевищувати 10 осіб (без урахування тих осіб, яких було записано на оформлення/видачу паспорта громадянина України в той же день).

1452Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua