Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів прес-конференцію [07 квітня 2020  15:45]

7 квітня відбулась прес-конференція міського голови Вадима Ляха. 

Очільник міста розповів, що з сьогоднішнього дня відновлена робота двох ринків: “Центрального” та на м-ні “Лісний”. Міський голова повідомив, що за умови виконання певних санітарних умов можливе відкриття і інших продовольчих ринків міста. Кількість підприємців, що здійснюють торгівлю на ринках, суттєво зменшилася через необхідність їхньої реєстрації у якості операторів ринку харчових продуктів. 

Переважна більшість питань стосувалася карантинних заходів у місті та стану захворюваності. Щодо носіння захисної маски міський голова зауважив, що в громадському місці її носіння є обов'язковим. Була озвучена інформація про обробку та дезінфекцію тротуарів і вулиць. Журналістам було повідомлено, що наразі на самоізоляції у Слов'янську знаходиться 71 особа ( це люди, які переважно повернулись з-за кордону), жодна підозра на коронавірус на сьогодні не підтвердилась у нашому місті. 

Питання житлово-комунального господарства склали окремий тематичний блок зустрічі зі ЗМІ. Міський голова звітував про обробку зелених насаджень з метою знищення кліщів. Міською радою було спрямовано 100 тисяч гривень на обробку скверів і парків, а саме: парк “Шовковичний”, сквер “Мрія” та сквер у мікрорайоні “Лісний”. Продовжується робота з благоустрою на бульварі Пушкіна. Планується висадка зелених насаджень, облаштування дитячого майданчика та укладання тротуарної плитки. Вказані роботи проводяться за позабюджетні кошти. 

 


969Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua