Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Увага! Це важливо! [13 квітня 2020  16:37]

Наближається Великдень — свято Світлого Воскресіння Христового. В цьому році ми будемо відзначати його у незвичних обставинах. Світ охопила пандемія COVID-19, і вона не обійшла стороною Україну. Завдяки нашим з Вами спільним зусиллям карантинні заходи дозволили запобігти розповсюдженню інфекції у Слов'янську. Так має бути і далі. У святкові дні не слід розслаблятися. Вірус не знає ані вихідних, ані свят. Він вбиває своїх жертв незалежно від календаря. Тому ми повинні пам'ятати наступне:

1. Храм — це громадське місце. Перебування в ньому дозволено тільки за наявності вдягнених засобів індивідуального захисту.

2. Кількість людей, які одночасно можуть перебувати у храмі, визначає священнослужитель. Йому допомагають поліцейські. Їх вимоги обов'язкові до виконання парафіянами.

3. Дистанція між людьми, чисті дезінфіковані руки та маска на обличчі допоможуть Вам уникнути інфікування.

Після Пасхи настануть поминальні дні. Дуже просимо Вас цього року утриматися від масового відвідування кладовищ. Могилам близьких людей ми можемо вклонитися в будь-який час. Покійним добра пам'ять про них важливіша за поминки на цвинтарі.

Карантинні заходи під час поминальних днів теж залишаються у силі. Маска на обличчі. Жодних обійм з іншими людьми. Пересування тільки групами не більше 2 осіб. Дистанція між цими групами. Чисті руки. Виконання вимог адміністрації кладовища та поліції. Все це — обов'язкове.

Нам не можна розслаблятися. Тиша та відсутність хворих на COVId-19 у нашому місті оманливі. Все може змінитися будь-якої хвилини. Тому карантинні заходи обов'язкові для всіх.


845Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua