Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Діти, які потребують допомоги [16 квітня 2020  09:58]

Пріоритетом в роботі служби у справах дітей завжди є захист дітей в будь-якій ситуації, підтримка сімей, з метою забезпечення їхньої стабільності. Сьогодні, в умовах надзвичайної ситуації – пандемії, карантину, діти з родин, які перебувають у службі на обліку, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах, потребують соціального захисту, особливої уваги та підтримки. 

Спеціалісти служби у справах дітей відвідали такі родини, надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, які надав один з підприємців нашого міста (просив не називати його прізвище, бо зробив це від щирого серця та з любов’ю до дітей). Такі набори отримали 16 родин, в яких виховується 40 дітей. Дякуємо за надану підтримку дітям, радіємо, що є в нашому місті Люди, яким небайдужа доля дітей! 

Є надія, що загальні зусилля, направлені на подолання життєвих труднощів, які виникли в сім’ях, нададуть результати і діти будуть мати змогу розвиватися та виховуватися в рідних родинах. 

В разі виявлення бажання у підприємців, небайдужих людей, допомогти дітям, можна звертаємось до служби у справах дітей за телефонами:

  • (095) 604-05-80
  • (06262) 2-51-25


850Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua