Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з підприємцями міста [27 квітня 2020  15:19]

27 квітня група підприємців, які здійснюють свою діяльність на ринках міста, прийшли до адмінбудівлі Слов'янської міської ради з вимогою відновити роботу ринків. Відбулася їх зустріч з міським головою Вадимом Ляхом. Підприємці були обурені карантинною забороною на роботу ринків та необхідністю сплачувати оренду й податки при відсутності доходу.

Міський голова розповів про роботу, яка проводиться щодо недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції в місті, причини та мету введення карантинних заходів. Були освітлені питання допомоги малозабезпечених сімей та людей літнього віку. Частина питань, піднятих підприємцями, були досить гострими. Фактично вони містили ультимативні вимоги скасувати низку карантинних заходів. В результаті досить напруженого діалогу було прийнято кілька рішень.

Міський голова пообіцяв звернутися до головного санітарного лікаря Донецької області з пропозицією дозволити роботу продовольчих ринків за умови дотримання ряду санітарних умов. Було вирішено сформувати ініціативну групу підприємців та за посередництва міського голови провести переговори щодо врегулювання орендної плати за умов вимушеного припинення торгівельної діяльності. До відома присутніх була доведена інформація про ініціативи щодо зменшення податкового пресингу у період карантину. 


1089Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua