Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Дві школи Слов’янська обладнали цифровими технологіями контролю [02 червня 2020  15:07]

2 червня міський голова Вадим Лях разом з журналістами відвідали загальноосвітню школу № 12. Нещодавно у вестибюлі школи встановлено турнікет з вбудованою системою контролю доступу всіх учнів, вчителів, персоналу та відвідувачів. Вона спеціально створена для навчальних закладів для запобігання проникнення сторонніх. І сьогодні всі присутні мали змогу протестували систему в навчальному закладі.

У рамках програми ПРООН «Безпечне місто» така система встановлена у двох навчальних закладах – ЗОШ №12 та опорній школі (раніше ЗОШ №13). А також було виконано розширення існуючої системи відеоспостереження, закупівля і установка нових комп'ютерів, програмного забезпечення, серверного обладнання.

Ця система не тільки запобігає проникненню сторонніх осіб на територію навчального закладу, а й за допомогою SMS-повідомлень інформує батьків про час приходу дитини в школу і виходу з неї. Учням, викладачам і співробітникам будуть видані електронні пластикові картки-перепустки безкоштовно.

Контроль прогулів і запізнень учнів сприяє поліпшенню відвідуваності і, як наслідок, зростання якості знань, а так же додає батькам впевненості в безпеці дитини.


819Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua