Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську запрацював ще один електронний інструмент [05 червня 2020  12:05]

Наше місто разом з іншими містами Донецької області - Дружківкою, Торецьком і Вугледаром - впроваджує мобільний застосунок "Smart місто", який створює новий канал комунікації влади з громадою.

Ключовим його аспектом є можливість "точкового" інформування кожного користувача виключно про те, що саме його стосується або йому цікаво. Це досягається за рахунок вибору конкретного району проживання (не всього міста в цілому) та цікавих користувачу тематик оповіщення (комунальні питання, транспорт, освіта, дозвіллєві заходи, розвиток бізнесу тощо).

Застосунок має зручний, простий інтерфейс, який складається з 4 розділів з назвами відповідних дій - «Отримай», «Впливай», «Спитай» та «Налаштуй».

У розділі «Отримай» відображатимуться повідомлення, які надсилатиме місцева влада згідно обраних користувачем районів та категорій оповіщення.

У розділі «Впливай» можна скористатися міськими електронними сервісами, як то звернутись до міського голови, депутата, відправити запит на отримання публічної інформації, підтримати петицію, проголосувати за Бюджет участі тощо.

У розділі «Спитай» сконцентровані різноманітні контактні дані міських служб, підприємств, організацій, установ. Саме із застосунку можна їм зателефонувати або написати електронного листа, знайти їх місце розташування та побудувати маршрут, відвідати їх вебсайт або офіційну сторінку у соціальних мережах.

У розділі «Налаштуй» можна змінити район проживання або цікаві категорії, поділитись застосунком або звернутись до розробників, надавши власні пропозиції або повідомивши про наявні помилки в роботі застосунку. 

Крім того, дуже зручним способом поширення інформації є можливість саме із застосунку поділитись через довільні месенджери важливим повідомленням або контактами місцевих служб.

Мобільний застосунок «Smart місто» створено за ініціативи ГО «ЦеГрІн «Донбас» в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Долучайтесь та користуйтесь «Smart місто» - бо це зручно, актуально та сучасно! 

Завантажити мобільний застосунок «Smart місто» для Android можна за посиланням:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.floor12apps.smartcity 

Завантажити мобільний застосунок «Smart місто» для iOS можна за посиланням:
https://itunes.apple.com/ua/app/id1502810692


1312Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua