Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До уваги бджолярів! Встановлена бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї! [09 червня 2020  10:12]

Слов’янська міська рада інформує, що відповідно до постанови КМУ від 20.05.2020 № 395 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107» власники бджільництва, за наявні від 10 до 300 бджолосімей, мають право на отримання протягом одного бюджетного року спеціальної бюджетної дотації. 

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ОТГ до 1 жовтня поточного року наступні документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  • копію паспорта громадянина України (фізичні особи);
  • довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з платежів (суб’єкти господарювання);
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи — підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

За видачею ветеринарного-санітарного паспорту та довідки про державну реєстрацію потужності Ви маєте можливість звернутись до Слов'янської районної державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: м.Слов'янськ, вул.Ринкова, 5, тел. 3-61-34. 

За інформацією Ви можете звернутись до відділу екології та природних ресурсів Слов'янської міської ради за адресою: м. Слов'янськ, пл. Соборна, 2, каб. 304.


1012Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua