Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Перевірки щодо виконання протиепідемічних заходів продовжуються. [19 червня 2020  11:11]

З метою забезпечення протиепідемічних заходів для запобігання поширенню короновірусної хвороби( COVID 19) на території міста в умовах карантину в м. Слов’янську комісією з питань перевірки обмежувальних заходів з протиепідемічного режиму, у складі представників Інспекції міської ради з благоустрою м. Слов’янська, відділу торгівлі, Слов’янського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області, Слов’янського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області, регулярно здійснюються перевірки суб’єктів господарювання міста, які продовжують свою діяльність в умовах карантину. 18 червня 2020 року комісією здійснено 19 перевірок суб’єктів господарювання, які продовжують працювати в умовах дії обмежувальних закладів, загалом з початку запровадження обмежувальних заходів проведено 110 перевірок, під час яких проведено моніторинг та контроль за:

  • виконанням постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211” Про запобігання поширенню на території України короновірусу (COVID 19) (із змінами) щодо введених обмежувальних заходів на період карантину, протокольних рішень міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та розпоряджень Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що стосується запобігання та поширенню коронавірусної інфекції;
  • наявністю засобів індивідуального захисту для персоналу (масок, разових рукавичок), дезінфекційних засобів, антисептиків для рук;
  • роботу персоналу в масках з додержанням термінів та умов їх використання;
  • одночасне перебування у торговельному залі не більш однієї людини на 10 кв.м.;
  • врегулювання відстані в черзі між покупцями не менше 1,5-2 м;
  • проведення дезінфекції в багатоквартирних житлових будинках;
  • наявність інформаційних пам’яток на входах до підприємств продовольчої торгівлі, аптек, до житлових будинків.

Під час рейдів-перевірок суб’єктів господарювання міста, які продовжують свою діяльність в режимі карантину, встановлюються поодинокі випадки, відсутності:

  • антисептиків для рук покупців ;
  • відсутність відповідних (рекомендованих для застосування при вірусних інфекціях) дезінфекційних засобів;
  • не додержання термінів заміни масок;
  • не врегулювання відстані в черзі між покупцями не менше 1,5 -2 м;
  • відсутність інформаційних пам’яток на вході щодо обмеження кількості людей у приміщенні, щодо дотримання відстані в черзі не менше 1,5-2 м.

Суб’єктам господарювання, надані роз’яснення про необхідність суворого дотримання протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби( COVID 19) та попереджено про відповідальність за їх порушення. 

Про випадки порушення обмежувальних закладів з протиепідемічного режиму в закладах продовольчої торгівлі, аптеках, житлово-комунального господарства та транспорту можно повідомити на “Гарячу лінію” з питань боротьби з короновірусом за тел. 2-77-83. 

Дотримуйтесь обмежувальних заходів під час карантину не наражайте себе і інших на небезпеку.


1207Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua