Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Стадіон ім.Юрія Скиданова планують відкрити у жовтні [10 серпня 2020  16:31]

На 60 відсотків виконані роботи з реконструкції стадіону ім.Юрія Скиданова. Про це заявив заступник міського голови Андрій Секлецов, супроводжуючи очільника міста під час робочої поїздки по об’єктах, де ведеться ремонт.

На стадіоні вже завершено демонтаж трибун та розпочато установку нових конструкцій. Виконані роботи із заміни комунікацій та електрики. Всього тут встановлено 33 нові електричні опори. На елементи, що вже відремонтовані, нанесено перший шар фарби.

Одночасно триває облаштування тенісного корту, майданчика для міні-футболу та мультиспортивного майданчика для гри у волейбол та баскетбол. Тут же заплановано установку дитячого майданчика.

Нагадаємо, що після реконструкції на стадіоні також з’являться бігові доріжки з гумовою підкладкою, великі зелені зони, туалети, зони торгівлі та паркан. Його облаштування почнеться на поточному тижні.

“Я наголосив на необхідності усунути дрібні недоліки. Цей процес уже розпочато. В цілому ж, роботи йдуть гарними темпами, підрядники працюють, кількість людей на об’єкті достатня”, - відмітив міський голова Вадим Лях. 

Додамо, що реконструкцію стадіону планують завершити у жовтні поточного року.

Після відкриття стадіону ім.Ю.П.Скиданова місто отримає потужний спортивний об’єкт. Тут планують проводити не тільки професійні змагання. Усі майданчики, за винятком великого футбольного поля, будуть знаходитися у вільному доступі для тренувань громадян.

“До нас вже звертаються з пропозиціями відкрити на базі стадіону нові дитячо-юнацькі секції. Якщо будуть такі звернення від спеціалістів, ми підемо назустріч. Залишати їх можна у відділі у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Слов’янської міської ради”, - пропонує Вадим Лях. 


880Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua