Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську нагородили кращих медпрацівників [11 серпня 2020  16:05]

По десять тисяч гривень від міського голови отримали переможці щорічного конкурсу “Кращий медпрацівник року м. Слов’янська”. Він був оголошений ще у червні, до професійного свята медиків. Нагородження проводилося у будівлі Слов’янської міської ради 11 серпня.

Зазначимо, що на грошову винагороду міський голова виділяє не бюджетні кошти, а власну заробітну платню.

Через карантинні обмеження цього року проводилося тільки електронне голосування на сайті міської ради. Слов’янці вибирали кращого лікаря, кращу медсестру та кращу молодшу медичну сестру.

За результатами голосування перемогу в номінації «кращий лікар» здобула Олена Малюченко - завідуюча підстанції Станції швидкої медичної допомоги, відокремленого структурного підрозділу «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Свої голоси за неї віддали 40,2% тих, хто прийняв участь у конкурсі.

Друге місце слов’янці віддали лікарю-педіатру обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Юлії Оджо (25,6%). На третю сходинку мешканці міста поставили завідуючу анестезіологічним відділенням міської клінічної лікарні Людмилу Бунчикову (18,5%).

У номінації “Краща медсестра” перемогла медична сестра амбулаторії №7 Центру первинної медико-санітарної допомоги м.Слов’янська Юлія Святогорова. Вона набрала 34,8% голосів.

На другому місці опинилася медична сестра терапевтичного відділення №1 міської лікарні №1 Альона Беловоленко (30,6%). На третьому - медична сестра амбулаторії №2 КНП СМР «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Слов'янськ” Наталія Гунько (15%).

Перемогу в номінації “молодша медична сестра” здобула молодша медична сестра гінекологічного відділення міської клінічної лікарні Юлія Ялова. За неї проголосували 47,7% активних громадян.

На другому місці - санітар виїзної бригади Станції швидкої медичної допомоги, відокремленого структурного підрозділу «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олексій Шевляков (32,4%). На третьому - молодша медична сестра офтальмологічного відділення міської лікарні №1 Галина Савельєва (7,3%).

Епідемія коронавірусу внесла корективи не лише у засіб голосування. За ініціативою міського голови Вадима Ляха була добавлена ще одна категорія, де обирався переможець. У номінації “За старанність у період боротьби з COVID-19” кращим став Олександр Мартинюк — фельдшер пункту невідкладної допомоги Центру первинної медико-санітарної допомоги.

“Люди, які у спеку, у спеціальних герметичних костюмах, ризикуючи здоров’ям, приїздять до потенційних інфікованих та беруть аналізи ПЛР, заслуговують на нашу повагу”, - сказав очільник міста.

Додамо, що окрема заохочувальна нагорода — сертифікат на роботи зі встановлення 5 кондиціонерів - дісталася Обласному центру профілактики та боротьби зі СНІДом. Саме тут роблять ПЛР-тести на коронавірус.

“Це дуже позитивний захід. Головне в ньому, що кращих вибирають не чиновники, а громадяни. Дуже добре, що конкурс став у місті вже традиційним”, - підвів підсумок міський голова.


891Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua