Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
За тиждень на коронавірус у Слов’янську захворіли 27 людей  [25 серпня 2020  16:00]

Двадцять сім лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську на минулому тижні. Коефіцієнт виявлення складає 16,3%. про це на прес-конференції 25 серпня повідомив міський голова Слов’янська Вадим Лях. 

Усього в Слов’янську на даний час зафіксовано 511 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. 25 з тих, хто захворів — діти. 

Більшість інфікованих (461) вже вилікувалася, серед них — 22 дитини. Наразі у лікарні Костянтинівки та Бахмуту госпіталізовані 18 пацієнтів. Ще 22 перебувають на самоізоляції та проходять лікування амбулаторно, під наглядом сімейних лікарів. Таким чином, на даний час серед слов’янців налічується 40 активних випадків хвороби. 

Додамо, що наразі на самоізоляції перебувають 173 містянина. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 166 заборів біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. При цьому показник обстежень у Слов’янську складає 149,8 на 100 тис. населення. Для порівняння: у середньому по області — 32,8 на 100 тис. населення. 

Крім того, станом на 25 серпня 29 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. Дванадцять з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 191-му мешканцю міста.


1029Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua