Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
За тиждень на коронавірус у Слов’янську захворіли 48 людей [01 вересня 2020  15:09]

Сорок вісім лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 зафіксовано у Слов’янську на минулому тижні. Коефіцієнт виявлення складає 14,1%. Про це на прес-конференції 1 вересня повідомив міський голова Вадим Лях. 

Усього в Слов’янську з моменту введення карантину зафіксовано 563 лабораторно підтверджених випадки коронавірусної інфекції. 32 з тих, хто захворів — діти. 

Більшість інфікованих (484) вже вилікувалася, серед них — 24 дитини. Наразі у лікарні Костянтинівки та Бахмуту госпіталізовані 18 пацієнтів. Ще три випадки, на жаль, закінчилися летально. Всі інші перебувають на самоізоляції та проходять лікування амбулаторно, під наглядом сімейних лікарів. 

Додамо, що наразі на самоізоляції перебувають 198 містян. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 340 заборів біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. При цьому показник обстежень у Слов’янську складає 149,8 на 100 тис. населення. Для порівняння: у середньому по області — 32,8 на 100 тис. населення. 

Крім того, станом на перше вересня 27 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. Дванадцять з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 195-ти мешканцям міста. 

Звертаємо увагу, що за період карантину на реалізацію протиепідемічних заходів із місцевого бюджету було виділено 7649,2 тис. грн. З цієї суми вже використано 6066,5 тис. Крім цього, Слов’янськ отримав спонсорської допомоги у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури та ШВЛ на 3768,6 тис. гривень.


1216Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua