Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Співробітникам “Слов’янськтепломережі” виплатять зарплатні борги [07 жовтня 2020  11:02]

Більш ніж трьомстам співробітникам “Слов’янськтепломережі” завдяки ініціативі міського голови Вадима Ляха буде виплачений борг по заробітній платні за чотири місяці.

Заборгованість виникла через те, що населення не оплачує послуги підприємства у літні місяці. Подібна ситуація, як розповів в. о. директора “Слов’янськтепломережі” Олексій Жорес, склалася не тільки у Слов’янську, але й практично по всій області.

“Не дивлячись на те, що “тепломережа” - не міське комунальне підприємство, люди, які там працюють, наші, слов’янські. Вони не повинні сидіти без грошей. Тому я дав розпорядження, щоб міські комунальні установи, перш за все, заклади освіти та охорони здоров’я, внесли передплату за місяць за опалення, - пояснив очільник міста.

Перед цим міський голова провів консультації з юристами та розпорядниками коштів. Гроші, виділені з місцевого бюджету на оплату опалення для комунальних закладів, зараз лежать зарезервовані на казначейських рахунках. Тому можливість внести передплату “Слов’янськтепломережі” повністю відповідає чинному законодавству.

Сьогодні, 7 жовтня, міський голова Вадим Лях зустрівся з Олексієм Жоресом, щоб обговорити усі технічні деталі процесу.


1054Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua