Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До уваги мешканців міста, що хочуть допомогти людям, постраждалим від пожеж у Луганській області [07 жовтня 2020  14:43]



Шість років тому, коли через військові дії слов’янці опинилися у кризовій ситуації, допомогу їм надавали люди зі всієї України та зарубіжжя. Тому не дивно, що зараз містяни швидко відкликаються на чужий біль та бажають допомогти тим. До кого прийшла біда.
Наразі до міської ради та особисто міського голови Вадима Ляха звертаються мешканці міста, з пропозицією надати речі та продукти харчування для постраждалих від пожеж жителів Луганщини. 

Вчора, 6 жовтня, волонтери Слов’янська відвідали Луганську область, побували та надали допомогу людям у селищах, які не оминув вогонь. За їхніми словами, наразі там немає потреби в одязі, постільній білизні, теплих речах, посуді, продуктах харчування.
Постраждалі потребують іншої допомоги. В першу чергу, їм потрібні інструменти для ліквідації завалів: лопати, сокири, ломи, тачки, болгарки тощо. Стануть у нагоді рукавички для роботи. Є потреба у миючих засобах, але вона набагато менша, ніж в інструментах. 

Також Луганщина чекає на робочі роки. Там потрібні люди, які б на волонтерських засадах допомогли розібрати завали, розчистити ділянки. 

Якщо ви маєте можливість та бажання допомогти, звертайтеся за адресою: пл. Соборна, 2, будівля виконкому, перший поверх. Тут буде вестися збір матеріалів та запис волонтерів-робітників. 



913Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua