Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янськ отримав передостанній новий тролейбус з п'яти [03 грудня 2020  13:12]

Ще один новий тролейбус прибув до Слов’янська 3 грудня. Це четвертий з п'яти, які місто отримає в межах програми відновлення маршруту №5. 

Як розповів міський голова Вадим Лях, новий тролейбус працює на автономному ході. Після виконання усіх необхідних процедур він виїде на маршрут №5Б.
 
Ще один безконтактний тролейбус Слов’янськ має отримати до кінця року. Після цього, за словами очільника міста, можна буде розпочинати роботу з впровадження нових маршрутів — до Билбасівки та Мирного. 

Наразі у Слов'янському тролейбусному управлінні налічується 19 одиниць електротранспорту. Дванадцять машин - сучасні, низькопідлогові. Сім старих тролейбусів планується використовувати в зимовий час, оскільки вони краще пристосовані до обмерзання мережі. 

«У наступному році ми замінимо їх також. Моя мета - повністю оновлений тролейбусний парк. Наступний етап - новий комунальний автобусний парк», - поділився планами міський голова Слов'янська. 

Нагадаємо, що проект відновлення тролейбусного маршруту №5 реалізується за кошти Європейського інвестиційного банку. Він включає придбання п'яти одиниць електротранспорту «Дніпро» Т203 (три - з автономним ходом), відновлення контактної мережі та підстанцій, обладнання 20 зупиночних пунктів. На все це виділено 72 млн грн.


714Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua