Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Список спортсменів, які будуть отримувати стипендію Слов’янської міської ради у 2021 році [05 січня 2021  11:20]

Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту опрацьовані документи, які надійшли на отримання стипендії Слов’янської міської ради для провідних та перспективних спортсменів міста у 2021 році.

Загалом, з 01 листопада по 31 грудня 2020 року до відділу подано 57 пакетів документів, із них – 25 з олімпійських видів спорту; 26 – з неолімпійських видів спорту; 6 – з видів спорту серед людей з інвалідністю (список додається).

Згідно рішення Слов’янської міської ради від 23.10.2019 № 4-LXXI-7 «Про затвердження Положення про стипендію Слов’янської міської ради провідним та перспективним спортсменам міста» стипендія призначається на конкурсній основі спортсменам віком до 35 років, які зареєстровані та проживають у м. Слов’янськ, та/або на змаганнях, як і в попередньому році, так і в рік виплати стипендій представляють м. Слов’янськ з метою підтримки і стимулювання для успішних майбутніх виступів на спортивних змаганнях високого рівня, визнання вагомого внеску в розвиток спорту вищих досягнень, та розвитку фізичної культури і спорту, морального і матеріального заохочення спортсменів для подальшої мотивації та досягнення високих спортивних результатів.

Розмір стипендії визначається за досягненнями спортсмена. Максимальний розмір стипендії не перевищує прожитковий мінімум станом на 01 січня року в якому відбувається виплата (прожитковий мінімум для працездатних осіб з 01 січня 2021 року - 2 270 грн.). 

Мінімальний розмір стипендії дорівнює 25 % від прожиткового мінімуму

За значні досягнення в спорті можуть бути призначені 32 стипендії Слов’янської міської ради, з них: 

  • 16 стипендій – олімпійські види спорту;
  • 10 стипендій – неолімпійські види спорту;
  • 6 стипендій – види спорту серед спортсменів з інвалідністю (перевага надається видам спорту, які входять до програм паралімпійських та дефлімпійських ігор).

Список спортсменів, які будуть отримувати стипендію Слов’янської міської ради у 2021 році буде затверджений на засіданні координаційної ради з питань подальшого розвитку фізичної культури та спорту в місті Слов’янську. 

Орієнтовна дата засідання координаційної ради – 21 січня 2021 року.

844Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua