Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ГО “Теплиця” та ГО “Східноукраїнський велоклуб ТОР” провели презентацію “”Концепція розвитку велоінфраструктури”  [16 січня 2021  14:03]

16 січня в малій залі Слов’янської міської ради відбувся захід, який розкрив етапи наступних кроків у розвитку велосипедної інфраструктури м. Слов’янськ – робоча нарада з «Презентації Концепції розвитку велоінфраструктури Слов’янської ОТГ»

На заході виступили: заступник міського голови Юрій Підлісний, голова Громадської організації «Платформа ініціатив Теплиця» Ганна Авдіянц, виконавча директорка «U-Cycle» (Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва») Анастасія Макаренко, голова «U-Cycle» Богдан Лепявко.

Під час Презентації представили збір даних та статистики щодо користування велосипедним транспортом. Адже під час Воркшопу, що відбувся в листопаді, було проведено дослідження підрахунку велосипедистів та велосипедний аудит вулиць. Також надано план розміщення велосипедних парковок біля основних точок тяжіння на території громади. Представлено Карту велосипедних маршрутів Слов’янської територіальної громади та результати онлайн-опитування жителів нашої громади.

Також відбувся розіграш "велосвітла" від Асоціації велосипедистів Києва, серед учасників опитування щодо розвитку велоінфраструктури у Слов'янській ОТГ, в якому взяло участь 467 осіб. Власниками "велосвітла" стали: Борова Ксенія, Саша Прокофьєва та учасник опитування на ім'я Сарго.


621Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua