Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До уваги бізнесових кіл громади! [18 січня 2021  14:37]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської міської ради інформує про новий формат корисної інформації для підприємців, експортерів та експортних консультантів (Consultant’s Digest). 

Consultant’s Digest– це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності. 

Консолідуючи інформацію отриману в рамках кожного Модулю, команди створюють освітні статті та кейс-стаді, що допоможуть Вам у виході на нові ринки! 

Перший випуск Consultant’s digest #1 розкриває тематики маркетингу, брендингу, сторітелінгу, Ви також зможете знайти для себе інформацію у форматі кейс-стаді про меблевий, поліграфічний та креативний сектори. 

Читайте перший випуск та підписуйтесь на сторінки команд учасниць, щоб отримувати більше інформації з питань міжнародної торгівлі: https://epo.org.ua/ttt_digest-1/


610Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua