Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Сесія у Слов’янську знов виявилася неповноважною [10 березня 2021  13:12]

Чергове засідання IV сесії Слов’янської міської ради, призначене на 10 березня, не відбулося через відсутність кворуму. У сесійній залі були присутні 16 депутатів із 38-ми. Не з’явилися на засідання депутати фракцій ОПЗЖ, “Партія миру та розвитку”, “Наш край”. 

Перед початком сесії представники ОПЗЖ принесли звернення до міського голови від керівників трьох фракцій з проханням перенести засідання на 17 березня. Причиною стали зміни, внесені у проєкт бюджету на поточний рік. Як вказано у зверненні, це потребує обговорення у комісіях. Також депутати планують детально розібратися у питаннях аварійної ситуації, що склалася на мосту, та відключенням газопостачання котельних. 

Замість депутатів, на сесію прийшли представники громадськості. Вони висловили свої думки, стосовно роботи депутатського корпусу. Разом із міським головою, громадськість Слов’янська прийняла звернення до силових структур міста й області з проханням дати правову оцінку діям ПАТ “Донецькоблгаз”, щодо припинення газопостачання котельних. 

Чергове засідання сесії призначене на завтра, 11 березня.


741Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua