Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ готується до 35-ї річниці з Дня Чорнобильської катастрофи [15 квітня 2021  14:09]

15 квітня у краєзнавчому музеї відбулася робоча нарада з підготовки та проведення заходів з відзначення 35-ї річниці аварії на ЧАЕС. На нараді були присутні голова Сергій Храптович та члени Слов’янської міської в Донецькій області організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», заступник міського голови Юрій Підлісний , представники НГУ військової частини 3035 та співробітники музею.

Зазначимо, що 26 квітня 2021 року виповниться 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, яка вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Сьогодні в Слов’янську проживає 587 чорнобильців, які відповідно до законодавства користуються державними пільгами. Ліквідаторів наразі, які брали безпосередню участь в усуненні наслідків Чорнобильської катастрофи, залишилося 281 чоловік.

Чорнобильці потребують постійної уваги та підтримки, не лише від держави, а й з боку міської влади. Тому навіть в умовах карантину будуть прикладені всі зусилля аби гідно вшанувати пам’ять загиблих і відзначити живих учасників тих страшних подій.


610Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua