Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Презентація «Концепції креативного перетворення м. Слов’янськ» [18 листопада 2021  15:37]

18 листопада, в рамках ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», відбулась онлайн презентація «Концепція креативного перетворення м. Слов’янськ». 

Цей проєкт стартував у травні і має сприяти активізації та згуртуванню мешканців багатоквартирних будинків. Одним з напрямків цього проєкту є створення концепції креативного перетворення міського простору. В Україні він реалізується за підтримки проекту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні". 

Керівник Слов’янської міської ВЦА затвердив склад та положення про робочу групу з креативного перетворення громадського простору Слов’янської міської територіальної громади. До складу робочої групи увійшли посадовці, представники громадськості: голови ОССБ та члени громадських організацій. 

За допомогою аналізу історичних та географічних особливостей, існуючої архітектури та специфіки благоустрою нашого міста, київська команда експертів проєкту запропонувала основні напрямки та стилістику по комплексному впровадженню майбутнього креативного перетворення громадського простору (презентація). 

Характер креативного перетворення має на меті пом’якшити враження від сухості візуального сприйняття наявної забудови й дещо занедбаних паркових зон, створення затишку в центральній частині міста та формування унікальної атмосфери комфорту від перебування на локаціях.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінці проєкту.

Якщо ви хочете додати ще одну локацію для участі у проєкті, заповніть анкету та надішліть координатору проекту Ася Бикова bykovaasya@gmail.com 
або за телефоном +38 (095) 775 0223.


852Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua