Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янській громаді триває боротьба з незаконним продажем алкоголю [19 травня 2022  12:27]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської МВА нагадує, що під час воєнного стану на територій Слов’янської громади продовжує діяти заборона торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.

Відповідне розпорядження було підписане начальником штабу - першим заступником Командувача об’єднаних сил Анатолієм Шевченком 25 березня. Його дія розповсюджується на всю територію Донецької та Луганської областей. Рішення прийняте з метою забезпечення громадської безпеки та порядку.

У даний час правоохоронні органи здійснюють посилений контроль за додержанням суб’єктами господарювання цієї вимоги. У разі виявлених порушень вживаються заходи згідно з чинним законодавством.

Впродовж минулого тижня співробітники Краматорського районного управління поліції задокументували у Слов’янській громаді 16 випадків незаконного продажу алкогольної продукції. Відповідальність за дане правопорушення передбачає штраф від 6800 до 13600 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та отриманої за неї виручки.


477Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua