Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Як слов’янцям подати документи на отримання допомоги з місцевого бюджету за житло, зруйноване внаслідок бойових дій [03 жовтня 2022  10:24]

Про це розповів начальник міської військової адміністрації Вадим Лях. Він нагадав, що поки на неї можуть претендувати лише мешканці приватного сектору. Розмір допомоги складає 15 або 30 тисяч гривень, в залежності від руйнувань.

Цю суму отримають як слов'янці, що залишаються у місті, так і ті, хто евакуювався. Програма з виплати матеріальної допомоги є довгостроковою, отримати її встигне кожен. Для цього не обов'язково повертатися до міста.

Щоб оформити виплати, потрібно надати: ксерокопію паспорта, ідентифікаційного коду, документ, що засвідчує право володіння житлом, банківські реквізити картки власника будинку. Також необхідно написати дві заяви – на обстеження житла та отримання допомоги.

Зробити це можна кількома способами:

1. Надіслати скани документів на електронну пошту war@slavrada.gov.ua . У відповідь вам надійдуть бланки заяв. Їх також потрібно заповнити та відправити.

2. Принести документи за адресою у Слов'янську: вул. Банківська, 87 (дитяча бібліотека). Офіс із двома фахівцями працюватиме з 4 жовтня, з 9:00 до 15:00.

3. Залишити номер свого телефону на пункті надання гуманітарної допомоги. З вами зв'яжуться та приїдуть за документами додому. Тобто вам самим їхати до центру не доведеться.

Після отримання заяви, за вказаною адресою виїде комісія та складе акт обстеження. Він також буде долучений до пакету документів для нарахування виплат.

Матеріальна допомога надійде на банківську картку власника будинку. На руки допомога видаватись не буде!

Якщо у вас залишилися питання, телефонуйте на гарячу лінію Слов’янської МВА.


498Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua