Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську обговорили умови відновлення робочого процесу промислових підприємств міста [28 липня 2014  18:12]

           

28 липня в малій залі міської ради відбулась нарада з керівниками промислових підприємств міста. Нарада проходила під головуванням секретаря міської ради Самсонова Олександра Анатолійовича а також за участю представників Управління Пенсійного Фонду України, міського центру зайнятості населення, об’єднаної державної податкової інспекції, управління економічного і соціального розвитку міської ради. 

Мова йшла про відновлення робочого процесу на підприємствах. Майже кожне підприємство в тій чи іншій мірі постраждало від бойових дій. Насамперед - це пошкоджені або зруйновані виробничі потужності, зруйновані комунікації, тощо. Майже всі присутні визнали скорочення штату працівників, скорочення фонду оплати праці, значну втрату замовлень на продукцію, що виготовляють підприємства. Деякі керівники зазначили, що не зможуть розпочати роботу, оскільки закупівля сировини для переробки відбувається в містах, де зараз ведуться активні бойові дії. Також негативно впливає на виробничий процес не встановлене в повній мірі залізничне сполучення. 

Для відновлення роботи промислових підприємств потрібні обігові кошти, за рахунок яких можна буде провести відновлювальні роботи, а також придбати необхідну для виробництва сировину. Одним зі шляхів отримання обігових коштів, на думку всіх присутніх на засіданні, є залучення коштів на умовах пільгового кредитування та відшкодування з бюджету ПДВ. 

Але незважаючи на важкі обставини, керівники промислових підприємств налаштовані на виконання комплексу заходів по ремонту і відновленню виробничого процесу на підприємствах.


2416Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua