Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янськ приймає частинку найбільшого в Україні національного прапора з живих квітів [26 серпня 2014  16:05]

                         

26 серпня Слов'янськ приймав 40 тисяч квітів, які прибули з Харкова і були частиною найбільшого в Україні національного прапора з живих квітів. (Рекорд України в номінації «Найбільший національний прапор з живих квітів» встановили в Харкові в День Незалежності України, 24 серпня). По всьому Cлов’янську будуть організовані квіткові композиції в кольорах національного прапора.

10000 квітів розмістять на центральній площі міста працівники органів місцевого самоврядування, 12 тисяч розподілять серед шкіл та дитсадків, 11 тисяч – серед лікувальних закладів; 2 тисячі передадуть Слов'янському державному педагогічному університету, 2 тисячі висадять на Словкурорті, тисячу вісімсот квітів отримають заклади культури, 500 – міліція. Також по кілька сотень отримають громадські організації міста: ГО «Просвіта» розмістить квіти біля пам’ятника Шевченку, ГО «Союз Чорнобиль» - біля пам’ятника Чорнобильської Слави. А робітники санітарно-епідеміологічної служби організують композицію з 300 квітів біля пам’ятника вдові і матері солдата.

Координатор проекту в Харкові Валентина Євтушенко зазначила, що Слов'янськ зараз зруйнований, «їм не просто, але не хлібом же єдиним, а квіти - це символ життя. Хочеться ще раз показати, що ми разом з ними. 26-го числа частина квітів отримають в Слов'янську, іншу ж частину ми плануємо роздати нашим школам».

Як відомо, в Харкові, в День Незалежності України, створили найбільший квітучий прапор України довжиною близько 40 м, шириною - більше 20 м, загальною площею - 807 кв.м.

Цей прапор вже зареєстрований і буде внесений у нову Книгу рекордів за 2014 рік, яка вийде в грудні.

Квіти для рекордно великого національного символу вирощували півтора місяця.


1551Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua