Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Зведений загін №1 Державної служби з надзвичайних ситуацій України продовжує роботу з ліквідації наслідків ведення бойових дій на території Слов'янська [28 серпня 2014  10:33]

Про те, як в Слов'янську проводиться робота з очищення території від вибухонебезпечних предметів (ВНП), розповів 26 серпня на прес-конференції заступник начальника зведеного загону ДСНС України №1 в Донецькій області Євген Василевський.

Піротехнічні підрозділи у складі зведеного загону, що діють на території Донецькій області, нараховують 50 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки.

Про масштабність роботи, проведеної фахівцями загону, свідчать наступні цифри: з дня звільнення міста на території Слов’янська і району обстежено 372,2 га території, 31.9 га водойм, 635 будівель і виявлено, вилучено та знешкоджено 9816 вибухонебезпечних предметів – мінометних мін, артилерійських снарядів, бойових гранат та мін, реактивних боєприпасів та ін. У тому числі – 269 спеціально встановлених ВНП. Напередодні навчального року фахівці обстежили територію всіх шкіл і дитячих садків міста, щоб діти почувалися в безпеці.

Сьогодні фахівці піротехнічної служби спостерігають значне зменшення щоденних заявок від населення - з 30 до 10-15 на день. Незважаючи на таку позитивну тенденцію, керівництво зведеного загону ДСНС наполегливо рекомендує мешканцям Слов’янська бути обережними і уважними. У разі виявлення підозрілих предметів ні в якому разі не переміщати їх, позначити місце знаходження підручними засобами і терміново телефонувати за номером «101» або в оперативний штаб: 2-55-99.

Плідна робота з ліквідації наслідків ведення бойових дій на території Слов'янська військовослужбовцями ДСНС у співпраці з місцевими органами влади, підприємствами та установами міста триває.


924Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua