Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Друга Всеукраїнська cпартакіада серед інвалідів праці: здоровий дух попри фізичні недуги [18 вересня 2014  14:23]

11 вересня в м.Ужгород на базі спорткомплексу «Юність» відбулося урочисте відкриття другої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». 

Друга Всеукраїнська спартакіада проводилась у два етапи: 

І етап – відбірні регіональні змагання – у червні-липні 2014 року; 

ІІ етап – всеукраїнські фінальні змагання – з 10 по 13 вересня 2014 року на базі спортивного комплексу «Юність» (м.Ужгород). 

До регіональних змагань були долучені понад 1700 потерпілих на виробництві, що представляли 264 районні та міські команди. 

Участь у фінальному етапі спартакіади брали 252 спортсмена-аматора практично з усіх регіонів України. Вони змагалися у 6 видах спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів. 

Донецьку область у змаганнях представляли інваліди праці, що перебувають на обліку у відділеннях ВД Фонду міст Новогродівка, Вугледар, Селідове, Добропілля, Димитрове та Великоновоселківського району. Очолювала команду начальник управління ВД Фонду у Донецькій області Давиденко Людмила Іванівна. 

Серед переможців і призерів спартакіади були і представники нашої команди: Володимир Чубенко (м.Добропілля) вдруге став переможцем у змаганнях з настільного тенісу, Іван Бутрій (м.Новогродівка) у дебютному для спартакіади гирьовому спорті зайняв другу сходинку п´єдесталу. 

За результатами змагань, у загальнокомандному заліку 1 місце зайняла команда Житомирської області, 2 місце посіла команда з Одеської області, на 3 місці – команда з Волинської області. У спортсменів Донецької області 16 місце. 

Від участі у змаганнях і спортсмени, і вболівальники отримали масу позитивних емоцій, відчуття командного духу, та головне –спілкування одне з одним. 

Цей захід – яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Незалежно від того, хто зайняв призові місця, всі учасники змагань – Переможці, адже вони не опустили руки і, незважаючи ні на що, продовжують рухатися далі! Участь в спартакіаді – це вже перемога кожного над обставинами життя. Своїми успіхами і досягненнями учасники довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди.


939Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua