Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
30 вересня – День усиновлення [30 вересня 2014  15:37]

Шановні слов’янці!

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення!

Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято - День святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

Щиро вдячний кожній родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину. Слова поваги тим, хто не злякався труднощів і виховує сьогодні декількох усиновлених, навіть важко хворих дітей. Вдячний також опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, працівникам служб у справах дітей, центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру на краще майбутнє.

Висловлюю велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину, і нехай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.

З повагою,
Павло Придворов,
в.о. Слов'янського міського голови,
секретар міської ради


926Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua