Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Допомога жителям Семенівки  [28 жовтня 2014  15:15]

               

Минулими вихідними, 25 жовтня, жителям мікрорайону Семенівка, чиї будинки постраждали під час проведення антитерористичної операції, була надана матеріальна підтримка. Цього разу на допомогу людям прийшла благодійна організація «Агентство відновлення і розвитку Донбасу», представники якої передали жителям Семенівки матеріал для покрівлі.

624 одиниці шиферу були розподілені на дев'ятнадцять будинків, розташованих по вулицях Лисичанська, Попова, Радгоспна, провулку Лисичанський і на в'їзді Криничний. 1 та 4 жовтня Агентством вже були передані і розподілені 1664 листа шиферу жителям селища.

Секретар міської ради, в. о. міського голови Олег Зонтов, який особисто був присутній на процесі роздачі матеріалу, зазначив, що враховуючи складну ситуацію в країні, відновити місто тільки за рахунок бюджетного фінансування дуже складно. Необхідно задіяти всі можливі ресурси, починаючи від волонтерських рухів, участі жителів у відновлювальних роботах і приведенні в порядок міста, закінчуючи залученням коштів за підтримки міжнародних організації.

Приємно, що жителям багатостраждальної Семенівки реальну допомогу надають небайдужі до чужого горя слов'янці. Приміром, приватний підприємець Володимир Гриндей надав особистий автотранспорт і спецтехніку (автокран) для доставки будматеріалу до Семенівки.


1336Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua