Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Про розвиток фізичної культури і спорту в 2014 році [20 листопада 2014  14:04]

           

У 2014 році слов'янські спортсмени взяли участь в 4-х міжнародних змаганнях, це чемпіонати світу та Європи , на яких зайняли 18 перших місць, 6 других і 6 третіх; в 14 всеукраїнських змаганнях, на яких зайняли 16 перших місць, 11 других і 21 третє місце; в 16 чемпіонатах області, на яких зайняли 54 перших місця, 41 друге і 30 третіх місця.

У 2014 році підготовлено та направлено для розгляду 8 кандидатур спортсменів для присвоєння звань «Кандидат в майстри спорту» та «Майстер спорту України», 5-м з них ці звання вже присвоєні в поточному році.

Для підтримки перспективних спортсменів 18 кращих отримують стипендію міської ради.

За результатами відбіркових змагань 20 кращих вихованців відділення плавання КВНЗ «Міська КДЮСШ» безкоштовно відвідують басейн.

У місті працюють 7 спортивних клубів, 20 громадських організацій, які ведуть сою діяльність у сфері фізичної культури і спорту, 2 дитячо-юнацькі спортивні школи та басейн. Всі спортивні об'єкти знаходяться відновили свою роботу після проведення АТО.

Культивується понад 30 видів спорту. У комунальному закладі «ДЮСШ м Слов'янська» займаються 268 дітей легкою атлетикою, спортивною гімнастикою, греко-римською боротьбою. У комунальному позашкільному навчальному закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» займається 350 дітей, легкою атлетикою, футболом, вільною боротьбою, дзюдо, плаванням. А також в плавальному басейні в 2014 році було 18773 відвідин.

Нововведенням 2014 року стала можливість дітям зі Слов'янська займатися хокеєм та фігурним катанням. Так завдяки ініціативі та підтримці ХК «Донбас» 53 дитини відвідують секцію хокею і 72 - секцію фігурного катання.


1023Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua