Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янськ відвідав Посол Японії в Україні [28 листопада 2014  09:50]

25 листопада в рамках робочої поїздки Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні пана Шігекі Сумі відбулася зустріч з виконуючим обов'язки Слов'янського міського голови, секретарем міської ради Олегом Зонтовим.

Пан Шігекі Сумі висловив щирі співчуття з приводу трагедії, яка спіткала мешканців міста Слов'янська та завірив громаду міста, що уряд та народ Японії намагатимуться зробити все можливе, щоб допомогти слов'янцям подолати наслідки бойових дій у місті.

Олегом Зонтовим були окреслені проблемні питання, що насьогодні є найбільш актуальними для мешканців Слов'янська.

В рамках зустрічі обговорювались питання співпраці та допомоги, яку уряд Японіїї спрямовує на зміцнення миру та запобігання конфліктів для відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій та Луганській областях. Японська сторона планує відновити установи соціального забезпечення та освітні заклади, які розташовані поза зоною бойових дій в обох областях, а також зміцнити потенціал місцевих органів влади для підтримки установ соціального забезпечення.

Наприкінці зустрічі Олег Зонтов висловив щиру вдячність пану Шігекі Сумі, уряду та народу Японії за небайдужість до наших проблем та сподівання на подальшу спільну співпрацю.


1382Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua