Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Гвардійці привітали діточок з Миколаєм [18 грудня 2014  10:58]

         

Напередодні Дня Святого Миколая – улюбленого свята усіх дітлахів військовослужбовці Східного територіального управління Національної гвардії України, які виконують бойові завдання в Слов’янську відвідали дитячий заклад. 

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей спеціалізується на наданні допомоги дітям-сиротам, дітям, які попали в складні життєві умови, у чиїх батьків немає часу або бажання займатися своїми чадами. 

На щастя саме під час активних бойових дій в Слов’янську цей дитячий заклад було евакуйовано в безпечний район, але біль цієї війни і досі стоїть в очах малюків. Діти ще не впевнено відносяться до людей у формі, тому дуже важливо налагодити цей контакт дитини і солдата-захисника. 

З ініціативою відвести солодощі та різдвяні подарунки вийшли бійці Сумщини та Шостки , що несуть службу на блокпостах в Слов’янському районі. Завдяки допомозі волонтерів на постах назбиралося багато чого солодкого та смачного: це і цукерки, і варення, згущене молоко, печиво навіть відро меду, і бійці вирішили подарувати все це саме тим, хто цього потребує. 

Спочатку малеча сиділа притихла, але потім, побачивши подарунки, почали посміхатися, перестали побоюватися бійців і навіть пішли їм на руки. Тепер діти Слов’янська знають, що солдат – це захисник і друг, а ще через нього Святий Миколай передає їм подарунки.


843Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua