Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В Слов'янській міській раді презентували фільм «Холодний Яр. Воля України – або смерть!» [23 грудня 2014  17:35]

       

22 грудня за сприяння в.о. міського голови, секретаря міської ради Олега Зонтова Всеукраїнським громадським рухом “Не будь байдужим” в Слов'янській міській раді був проведений круглий стіл «Успішні практики популяризації української мови, культури та історії на звільнених територіях зони АТО» та перегляд фільму «Холодний Яр. Воля України – або смерть!» як його ключової складової. 

Формат заходу передбачав обговорення креативних форматів роботи з молоддю у південних та східних областях України, у тому числі у містах Слов’янськ та Краматорськ. В роботі круглого столу взяли участь Оксана Левкова, кандидат наук із соціальних комунікацій, виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Не будь байдужим!» (м. Київ), Владислав Куценко, керівник військово-історичного клубу «Повстанець», один із головних героїв стрічок «Поводир» та «Холодний Яр. Воля України – або смерть!» (м. Харків), Юрій Митрофаненко, кандидат історичних наук (м. Кіровоград), представники громадських організацій Слов'янська, керівництво міста та активна студентська молодь Слов'янська. 

По завершенню круглого столу відбулася презентація та показ фільму «Холодний Яр. Воля України – або смерть!». 

Планується, що даний фільм передусім поширюватиметься підпільно в окупованих зонах: у Криму та на Донбасі. 

Як розповіла під час заходу голова Всеукраїнського громадського руху “Не будь байдужим” Оксана Левкова, дану стрічку про про безпрецедентно запеклу боротьбу українського руху опору проти російських загарбників у 1919-1922 рр. уже побажали бачити на фронті керівники добровольчих батальйонів та інспекція сил АТО з інформаційно-психологічних операцій; військові та міліцейські ліцеї, різні інтелектуальні середовища та волонтерські фонди обласних центрів України, а також тисячі українців з діаспори. «Холодний Яр. Воля України – або смерть!» - це картина, яка піднімає бойовий дух бійців та небайдужих людей, - наголосила Оксана Левкова.


1578Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua