Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янськ долучається до загальнонаціональної акції Маршу Миру “Я - Волноваха” [17 січня 2015  16:38]

Шановні слов'янці!

18 січня 2015 р. о 12.00 год. наше місто долучається до загальнонаціональної акції Марш миру “Я — Волноваха”, аби висловити своє заперечення проти терору, що ведеться проти нашої держави та народу. 

Сьогодні на території окремих районів Донеччини та Луганщини, на відміну від нашого міста, замість миру та надії на розвиток точиться терор. 

Кожен день з вини терористів на Донбасі гинуть невинні люди — чоловіки та жінки, старі та малі. Терористи безкарно грабують майно громадян, катують та знущаються над людьми, цілеспрямовано знищують економіку регіону. 

Останнім жахливим злочином проти мирних людей, що сколихнув увесь світ — став цинічний обстріл терористами цивільного пасажирського автобуса на блок посту біля м. Волноваха, внаслідок чого загинули мирні жителі Донеччини та військовослужбовці сил АТО. 

Вічна пам'ять загиблим! Я — Волноваха!

Запрошуємо Всіх небайдужих жителів міста, трудові колективи взяти участь у Марші Миру та Єдності “Я — Волноваха” в Слов'янську. 

Збір на центральній площі міста.

Маршрут Маршу Миру та Єдності “Я — Волноваха” в Слов'янську: 

Площа Жов. Революції (збір) — вул. К. Маркса (зупинка біля будівлі міськвідділу СБУ) — вул. Іскри — вул. Леніна — вул. Жов. Революції — вул. Урицького — вул. Трунова (біля дитячої лікарні), де відбудеться покладання квітів до первинного місця поховання розстріляних терористами мирних жителів Слов'янська.


1853Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua