Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ відсвяткував День Конституції та День молоді [30 червня 2015  17:05]

19 річницю Конституції України Слов’янськ відзначив низкою мистецьких та культурно-патріотичних заходів. 

26 червня слов’янці різних вікових категорій — батьки з малятами, діти, молодь та представники старшого покоління на чолі з керівництвом міста поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку з нагоди державного свята – Дня Конституції України. 

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Олег Зонтов звернувся до громади міста із вітальними словами та нагородив почесними грамотами за вагомі професійні здобутки, сумлінну працю та високий професіоналізм активних слов’янців. 

За підтримки громадської спілки «Програма сприяння відродженню та інтеграції Сходу України «Донбас» ввечері 28 червня на центральній площі міста пройшли святкові заходи. 

Біля будівлі міськради свої роботи представили український фотограф, редактор Асоціації КВК України, Сергій Денисенко та карикатурист Василь Вознюк. Також цього дня слов'янців порадували своїм виступом команди КВК з різних куточків України. 

Привітати слов’янців та гостей міста з Днем Конституції та Днем молоді на сцену піднялися радник міського голови Артем Степанченко та начальник відділу у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко, які відзначили молодь почесними грамотами за активну участь в суспільно-політичному і громадському житті, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики. 

Талановиті творчі колективи Слов’янська підготували яскраву концертну програму, а після концерту стартував перший тур конкурсу "Донбаська фабрика зірок". Завершився вечір святковою дискотекою.


975Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua