Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова піклується про рідних загиблих афганців  [16 лютого 2017  16:52]



16 лютого помічник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов відвідав близьких та рідних загиблих воїнів-афганців. 

15 лютого на мітингу-реквієм керівництво міста разом з депутатським корпусом вшанували учасників бойових дій на території інших держав та 28-у річницю виведення військ з Афганістану. Враховуючи цю скорботну та пам'ятну дату міський голова Вадим Лях не міг оминути увагою вдов, які втратили на війні синів, чоловіків та братів. 

Відвідуючи родини загиблих афганців Олександр Самсонов вручив продуктові набори від міського голови, щоб хоч трохи підтримати людей, яким довелося пережити втрати найрідніших. Він також висловив найщиріші співчуття матерям та передав від очільника міста побажання міцного здоров'я та довгих років життя. 

Варто зазначити, що вдови були приємно вражені такою увагою та з радістю приймали гостей. Деякі з них озвучили проблеми, пов'язані з житлово-комунальним господарством. Помічник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов уважно вислухавши, занотував всі проблемні питання та пообіцяв, що буде зроблено все можливе для їх вирішення. 

Міський голова Вадим Лях завжди наголошує на тому, що ми повинні піклуватися та оточувати увагою людей похилого віку, оскільки вони дійсно цього потребують. І сьогодні незважаючи на те, що візит гостей був пов'язаний із сумною та трагічною датою, та радість, яка була в очах людей від того, що про них не забувають. Це ще раз підтверджує прагнення очільника міста допомагати та підтримувати людей похилого віку. 




© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua