Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Заходи до Дня охорони праці тривають [27 квітня 2017  17:16]

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Слов’янську приймає активну участь у проведенні заходів до Дня охорони праці.

Страховий експерт з охорони праці відділення Кібірєв Ю.О. прийняв участь у засіданні круглого столу із спеціалістами з охрони праці медичних закладів, яке відбулося 24 квітня 2017 року у КЛПУ «Міський наркологічний диспансер», де довів до відома присутніх аналіз виробничого травматизму за останні роки у лікарняних закладах міста Слов’янська та Слов’янського району, зосередив увагу на важливість збору та аналізу інформації про стан безпеки та гігієни праці для організації профілактичної роботи у закладах та на підприємствах міста.

Спеціалісти з охорони праці підприємств, керівники яких не байдуже відносяться до питань охорони праці, тісно співпрацюють з відділенням у питаннях профілактики виробничого травматизму, створення належних умов праці, та приймають участь в оглядах-конкурсах з охорони праці серед підприємств, установ та організацій, які щорічно проводяться Слов’янською міською радою.

Так 19 квітня страховий експерт з охорони праці відділення Кібірєв Ю.О. у складі оглядової комісії, членами якої є представники управління Держпраці у Донецькій області та місцевих органів самоврядування прийняв участь у виїзді міської оглядової комісії на підприємства, які претендують на призові міста.

Залучення підприємств до огляду-конкурсу стимулює роботодавців створювати належні умови роботи, а працівників - дбати про особисту безпеку.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua