Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова провів прес-конференцію для журналістів [13 червня 2017  16:44]

13 червня міський голова Вадим Лях після апаратної наради провів заплановану прес-конференцію для представників засобів масової інформації. Журналісти задавали очільнику міста безліч питань, на всі з них вони отримали відповіді. 

Одним з питань було нестабільна робота громадського транспорту у вечірній час. Очільник міста пообіцяв розібратися з цією проблемою та озвучити результат на наступній апаратній нараді. Також було піднято питання перевезення воїнів АТО у громадському транспорті. Міський голова пояснив, що така проблема дійсно існує і не тільки у Слов'янську, але й по всій країні. Він пояснив, що кошти, які виділяються з міського бюджету на перевезення льготних категорій громадян не перекривають ті витрати, які несуть перевізники. Тим не менш, очільник міста впевнений, що незважаючи на велику кількість льготних категорій водії громадського транспорту повинні бути чемними та вихованими з пасажирами. 

Також, одним з питань було підвищення цін на воду компанією “Вода Донбасу”. 

Очільник міста пояснив, що навіть якщо трохи призупинити підвищення цін, все ж таки воно відбудеться. На жаль, впливати на рішення та тарифи підприємства “Вода Донбасу” міська влада не може. 

Наступна зустріч міського голови та представників засобів масової інформації запланована на 27 червня. 


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua