Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську привітали медичних працівників з професійним святом [16 червня 2017  08:27]



15 червня у школі мистецтв відбувся урочистий концерт, присвячений святкуванню Дню медичного працівника. 

На заході були присутні почесні гості міський голова Вадим Лях та начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим. 

Вітаючи медичних працівників з професійним святом, очільник міста у своїй промові підкреслив, що в медицину приходять працювати за покликом серця, оскільки для того, щоб допомагати людям потрібні не тільки глибокі знання та професійні навички, але й душевна щедрість та чуйність. Крім того, міський голова зауважив, що праця лікарів завжди була затребувана в суспільстві, оскільки саме вони, кожен день намагаються зберегти найцінніше, що є у людини — життя та здоров'я. Після урочистих привітань Вадим Лях нагородив Почесними грамотами Слов'янської міської ради 8 найкращих працівників системи охорони здоров'я. 

Також з привітаннями виступила начальник відділу охорони здоров'я Олена Джим. Вона вручила Почесні грамоти від відділу охорони здоров'я та департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації. Голова міської профспілки медпрацівників Володимир Іваненко зі сцени теж привітав лікарів, медсестер та всіх працівників медичної галузі.
Не оминули увагою медичних працівників представники народних депутатів, які вітали та нагороджували учасників заходу. 

Після урочистих привітань та нагороджень гостей та учасників святкового концерту розважали пісенні та танцювальні колективи міста, які демонстрували глядачам свою творчість та дарували гарний настрій. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua