Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 01.06 по 30.06.2017 року  [13 липня 2017  09:49]



У звітній період Інспекцією з благоустрою були проведені рейди та перевірки території міста щодо додержання та виконання Правил благоустрою території Слов’янської міської ради юридичними та фізичними особами. В зв'язку з чим, протягом червня було видано 52 приписи “Про усунення порушень благоустрою міста” та складено 8 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення Правил благоустрою території Слов'янської міської ради, а саме: неналежне санітарне утримання прилеглої території об'єктів торгівлі, утримання фасадів будівель, споруд в неналежному технічному та естетичному стані, незабезпечення безпечної та технічної справності сходів, відсутність урн біля входу до об’єктів торгівлі і сфери послуг. 

В зв'язку з настанням вегетаційного періоду карантинних рослин (всіх різновидів амброзії), рекомендуємо суб'єктам господарювання всіх форм власності, громадянам докласти зусилля з ліквідації рослин шкідливих для здоров'я людини. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua