Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Як придбати путівку на оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих закладах Донецької області за участю бюджетної субвенції  [13 липня 2017  16:18]

Відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради спільно з управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації реалізується проект щодо часткової оплати вартості путівок до дитячих оздоровчих закладів (виключно Донецької області) за рахунок коштів місцевого та обласного бюджетів. 

На часткове відшкодування, в розмірі одного прожиткового мінімуму (для дитини від 6 до18 років, встановленого Законом України «Про державний бюджет України на 2017 рік» станом на 01 січня 2017 року), мають право сім’ї з дітьми за місцем постійної реєстрації або реєстрації місця проживання внутрішньо переміщеної особи на кожну дитину віком від 7 до17 років. 

Заяви приймаються від батьків або уповноважених представників, підприємств та організацій про намір придбання путівок на оздоровлення дітей виключно в дитячих оздоровчих закладах Донецької області за участю бюджетної субвенції в сумі 1689 гривень на одну дитину. 

Джерелами оплати залишкової вартості путівки (орієнтовно від 3000 до 5000 гривень) можуть бути кошти:
- батьків;
- роботодавців, з якими батьки або особи, що їх замінюють знаходяться у трудових відносинах;
- первинних організацій профспілок, членом якої є один з батьків або осіб, що їх замінюють;
- благодійних організацій;
- інші кошти, не заборонені чинним законодавством.

Бажаючим отримати часткове відшкодування вартості путівки до дитячого оздоровчого закладу необхідно звернутися до відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту: м. Слов’янськ, площа Соборна, 2, каб. №442, 443. Контактний телефон: 3-50-76.

Часткове відшкодування здійснюється один раз на рік з урахуванням того, що дитині не надавалась уповноваженими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, лікувальними закладами та установами в поточному році путівка до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області та за її межами за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів усіх рівнів.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua