Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

У Слов'янську відсвяткували День міста [11 вересня 2017  16:43]

9 вересня у Слов'янську відбулося святкування Дня міста. На Соборній площі пройшло святкове гуляння “Класному місту з любов'ю”. У цей день для жителів та гостей міста була підготована концертно-розважальна програма, виступи слов'янських поетів “Зізнання у любові до рідного міста”, виставка декоративно-ужиткового мистецтва та майстер-класи від кращих майстрів міста, алея художників. По вулиці Шевченка пройшов класний фестиваль “Жива вулиця”. 

Всіх присутніх на Соборній площі розважали своїми виступами рок-гурт “Смолова галерея”, творчий колектив міста “Класний час”, українська поп-рок група дівчаток-тінейджерів “Falling Up (м.Маріуполь).
Міський голова Вадим Лях привітав зі сцени всіх жителів та гостей Слов'янська та нагородив найкращих Почесними грамотами Слов'янської міської ради. 

Заступнику начальника Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів Віктору Антоненко за особистий вагомий внесок у діяльність по збереженню, раціональному використанню та відновленню водних ресурсів Східної України, плідну краєзнавську діяльність та активне патріотичне і екологічне виховання молоді Слов'янська присвоєно звання «Почесний громадянин міста Слов'янська». 

Після привітань для всіх присутніх виступали Володимир Бажиновський, Олег Гетьманський, заслужений артист України Олег Шак та народний артист України Олег Гаврилюк. Після виступів була організована дискотека від нічного клубу “Голівуд”.


© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua