Офіційний вебсайт (портал) Слов’янської міської ВА, Слов’янської міської ради

Версія для друку

новини

Міський голова з комісією відвідали підприємство, на яке надійшла скарга [12 вересня 2017  16:22]



Жителі мікрорайону “Хімік” написали скаргу міському голові Вадиму Ляху з приводу того, що неподалік від житлових багатоповерхових будинків розташовано підприємство “Словкомпозитполімер”, з якого йде шкідливий сморід, який шкодить їх здоров'ю. 

Тому 11 вересня очільник міста, депутати міської ради Олександр Самсонов, Олег Костін, Віктор Кісіль, Андрій Харченко, начальник відділу екології Лариса Соловей, начальник управління архітектури Олександр Пахомов, представники прокуратури, обласної державної екологічної інспекції  та засобів масової інформації виїхали обстежити підприємство “Славкомпозитполімер” за адресою: вул.Донська, 3а. 

На зустріч з міським головою зібралося чимало людей серед яких були заявник, активні жителі мікрорайону «Хімік» та керівник підприємства “Словкомпозитполімер” Іван Журба.
Очільник міста, представники прокуратури, представники засобів масової інформації та активні жителі зайшли на територію підприємства. Керівництво “Словкомпозитполімер” показали комісії, що підприємство займається переробкою пластику без спалювання його відходів. 

Наприкінці зустрічі було вирішено, що наступного разу, коли знову буде занадто неприємний аромат з підприємства активні жителі мікрорайону “Хімік” разом з головою ОСМД незалежно від часу доби зможуть без перешкод потрапити на територію підприємства. 

Комісія продовжує тримати це питання на контролі. 



© 2005 - 2021 Слов’янська міська ВА // Використання матеріалів - тільки з посиланням на сайт www.slavrada.gov.ua